Web
Doors
Systems      





ANU MANA

Anjeun dina situs anu nyarioskeun ngeunaan Ékosistem Quadrate.


KANGGO NAON

Ékosistem Quadrate nyayogikeun kasempetan pikeun ngawujudkeun sababaraha kabutuhan atanapi karep anjeun ngalangkungan panghasilan pasip tina panerapan Konsép "Ékonomi Konsumén Anyar".


NAON ANU KEDAH DILAKUKEUN

Anjeun kedah angkat kana Ékosistem Quadrate implementasi (téks sadayana ieu mangrupikeun transisi) sareng maca Buku Pitunjuk. Maka anjeun kedah ngadamel akun sareng Alamat dina ÉTHEREUM CLASSIC Blockchain. Alamatna ngagaduhan Konci Umum. Kodeu konci kedah disayogikeun ka anu ngical ti saha anjeun ngagaleuh barang sareng jasa. Upami anu ngajual nganggo Konsép Ékonomi Konsumén Anyar sareng Ékosistem Quadrate, anjeun bakal nampi pangsa tina unggal beuli anu anjeun lakukeun.


PANTO ASUP ...